Napra pontosan három évvel ezelőtt indítottuk útjára a honlapot. Napra pontosan három
évvel ezelőtt került fel az első írásom. Három év csak egy rövidke idő, és gyorsan el is szaladt.
Az induláskor és még most is tanuljuk a ,, honlap rendszert,, , hiszen minden változik
a technikai vívmányok pedig szuperszónikus sebességgel. Annak ellenére, hogy nem kerítettünk neki,, nagy feneket,, nem reklámoztuk nagyon sokan sokan ránéztek a honlapra, olvasták az írásokat és nézték a megjelentetett videókat. Ez megtisztelés számomra és számunkra egyaránt. Megtisztelés, hiszen nem égbekiáltó írásokat, híreket teszünk közzé, és az írásaim is a mindennapi meglátásaimat tükrözik anélkül, hogy azokkal valakit is bántani akarnék..

A riportok, beszlgetések pedig olyan témaköröket járnak körbe, amelyek talán
a kedves olvasót is érdekelhetik. Külön öröm volt számomra, hogy a századik születésnapját betöltő Gombos Rudibácsival is beszélgethettem. Ez nem minden embernek adatik meg, hogy egy életvidám, vitális száz éves emberrel beszlgessen. Nekem megadatott, ezt a lehetőséget köszönöm a Jó Istennek.
Azt is tudom, hogy olyan állapot sohasem lesz, legalábbis az én meglátásom szerint, amikor minden szép és jó lesz , de ez vonatkozik az ellenkezőjére is. Tehát az írások, beszélgetések, vélemények is ilyenek. Van akiknek tetszenek , de van akiknek nem. Ez így van rendjén, és ameddig a véleményünket kulturált mederben tudjuk tartani, addig a partot sem önti el avíz, nem sodor ki nem kívánt anyagot.
Jó érzéssel tölt el, hogy nem csak a sportról szóló írások iránt van érdeklődés. Megfigyeltem, hogy az emberek nagyon sok minden iránt érdeklődnek és ez alól nem kivétel az önkormányzat sem. A videók feltöltése mostanra érett meg, hiszen eddig talán csak két videó jelent meg elég jó nézettséggel.
Kívülről szemlélve minden község, város egy a több ezer közül, de azért az ottlakóknak mást jelent. Mást jelent, mert legyen bármilyen is a világ az ember mindig büszke saját falujára, városára.  Jelenti a  mi falunkat , városunkat. Jelenti a szép környezetet, az élő
hagyományokat és jelenti azt, hogy még valahol létezik emberség.
Ami fontos , hogy tudjuk, mit jelent az értünk-egymásért, és ahol az utcán köszönünk egymásnak. Tudjunk egymás gondjáról-bajáról, segítjük egymást.
Valahol ezért kell dolgozni, hiszen vagy 32 évvel ezelőtt erről regélt mindenki, és most meg majdnem a feledés pora lepi be. Azért kell dolgozni, hogy maradjon ilyen és mi is maradjunk ilyenek. És valahol minden önkormányzat igyekezzen bebiztosítani, hogy községe, városa az emberek számára legyen  a nyugalom szigete és számukra a legszebb és legjobb.
Honlapunk is ebben igyekszik segíteni, és olyan írásokkal, riportokkal,cikkekkel, videókkal előjönni amelyek nem valakik ellen, hanem valakikről , valakikért vagy valamiért szólnak.
Köszönöm a magam és a csapat nevében, hogy az elmúlt három évben meglátogatta
honlapunkat, és bízunk abban, hogy ezután is megtalál bennünket.
További hasznos böngészést és időtöltést kívánunk mindenkinek !

JUDr. JuhosFerenc

 

Az elmúlt három év számokban

 

Látogatók:
45 000
Összes megjelenités:
198 abból 187 cikk, egyéb 11
Saját irások:
86
Riportok:
22
Videók:

4 – Kozma Imre atya, 1. Református gyülekezeti napok, Könyvbemutató,

Egy rövidke visszatekintés

Cikkek más forrásból

58 (újszo ,paramáter, magyar7 hetilap, csakfoci.hu, MTI)

Cimjegyzék: 21
Törvények: 14
Pályázatok: 8

Videók készülőben:

Beszélgetések: Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető, tanár, Dr. Csókay
András idegsebész, Dr. Beer Miklós a Váci egyházmegye nyugalmazott
püspöke, Sváby András műsorvezető, producer, újságíró.

A három év képeiből ollóztunk

Számunkra nem az a fontos, hogy Önök tudjanak rólunk, hanem az, hogy mi tudjunk Önökről.

 

Vážení návštevníci vítame Vás na našej webstránke

Vytvorením tejto internetovej stránky Vám chceme priblížiť niektoré obecné diania, chceme priblížiť životné príbehy, ale z iného uhla. Články, reportáže úzko súvisia so životom našich ľudí a so životom našej spoločnosti.

Počas uplynulých troch rokov viacerí pravidelne navštevovali našu stránku a čítali články, reportáže a ostatné dokumenty a písomnosti. Všetko je relatívne čo sa týka aj počet článkov zavesených na našej stránke. Pre nás nie sú podstatné vysoké čísla, ale je podstatné či ľudia vôbec navštevujú a čítajú naše články a reportáže . Napísal som niekoľko reportáží o známych osobnostiach ale aj o obyčajných ľuďoch. Bolo mi cťou že som mohol ešte viac poznať niektorých ľudí, ktorí hovorili aj o sebe, aj o svojich životných príbehoch. A bolo mi cťou, že som mohol pripraviť  reportáž s pánom Gombosom, ktorý nedávno dovŕšil 100 rokov.

Vážení čitatelia, Vážení návštevníci!

Ak si prelistujete naše stránky, pevne verím že sa dozviete aj niečo nové, dozviete sa čo sa deje okolo nás.

Všetkým ďakujeme za návštevu na našej stránke a prajeme Vám veľa zdravia a príjemne strávený čas na našej web stránke.

Előző cikkA derékba tört fák között- könyvbemutató Nádszeg
Következő cikkMéltósággal elmenni…
Juhos Ferenc
Tisztelt olvasók! Nagyon jól tudom, és ide Pintér Béla gondolatát hívom segítségül: „..hogy könnyű azon az úton járni, amin más is járt. Könnyű mosolyogni, ha visszanevetnek rád. Könnyű letenni a lantot csendesen. Indulj el, vállald a kihívásokat, fogadj el mindent, ne csak a könnyű dolgokat. Indulj el, s az éjszakák után, fényes nappal virrad rád. Indulj el, ne mondd, hogy messze még a cél, hogy eltűnt végleg szíved mélyéről a remény.” Ezzel a Pintér Béla gondolattal indulunk el. Az embernek hiába van több évtizedes tapasztalata az önkormányzás terén, minden nap új és új dolgok , lehetőségek várnak ránk. Nagyon régen volt már az 1989 –es esztendő, a változások esztendeje. Az elmúlt majd 30 esztendendő sok mindent adott, sok mindenre megtanított. Ebből 26 esztendő a változás után és 3 év a változás előtt önkormányzati szerepkörben. Három év ,,sima,, képviselőség, négy év képviselőként polgármesterhelyettes és utána 22 év polgármesterkedés. Közben tapasztalatokra tettem szert a szociális és egészségügyi ellátás terén. Rengeteg rászoruló emberrel találkoztam és sok esetben ott voltam a halállál küzdő beteg ágyánál. Nagyon szép 30 év , mertsokkal több volt benne a napsütés mint a borús nap. Egyszer minden véget ér csak nem mindegy milyen emlékek maradnak. Maradnak a szép emlékek és marad minden pillanat amelynek maradni kell. Maradnak a szemünk előtt fel –fel bukkanó néha megrázó képek. Nem bánkódom, hogy vége lett, örülök, hogy megtörtént. Azért, hogy a számok ne tévesszenek meg senkit, az elmúlt több mint két év a Galánta-i járásási hivatalhoz kötődik. Mondhatok bármit, de nem tudok és nem is akarok teljesen elaszakadni az önkormányzatoktól és az őket terhelő gondoktól. Ebben szeretnék és többedmagammal szeretnénk segíteni ezzel a próbálkozással is. Mindig a mából indulunk a holnap felé, de csak holnap tudunk visszatekinteni a mára. A napok, az évek pedig csak múlnak és múlnak, az élet rövidülésével a tapasztalatok pedig sokasodnak. Az elmúlt több mint 30 esztendőben bejárt út tapasztalatai remélem segítségül lehetnek másoknak is. Ezekkel a gondolatokkal kívánom mindenkinek, hogy az egésszség az egyik a szerencse pedig mindig a másik kezüket szórítsa és így együtt járják minden nap a világot. Tisztelettel Juhos Ferenc