Adományozza adója 2% -át

0
238

Kérjük adományozza  nekünk adója 2% -át!

Ezúton tisztelettel kérjük segítségüket a TOLERANCIA nonprofit szervezet részére, amely szociális és egészségügyi szolgáltatásokat nyújt az Idősek otthonában és a Szociális otthonban.

Bővebb tájékoztatás elektronikus úton, e-mailben office@toleranciano.sk, ill. az alábbi telefonszámon kapható.

Az otthon lakói nevében előre is köszönjük!

TOLERANCIA n.o.

 

Szükséges nyomtatványok:

Vyhlasenie-o-poukazani-podielu-zaplatenej-dane-z-prijmov-fyzickej-osoby EDIT

Potvrdenie o zaplatení dane

Bővebb információ az alábbi linken található:

Tlačivá na poukázanie 2% z dane

Otvorte srdcia novej veci, darujte prosím,  2 % z Vašich daní!

Dovoľujeme si Vás opäť touto cestou osloviť s prosbou o pomoc pre našu neziskovú organizáciu TOLERANCIA n.o., ktorá sa zameriava na poskytovanie sociálnych a zdravotných služieb v Zariadení pre seniorov a Domove sociálnych služieb.

Informácie vám radi poskytneme elektronicky, formou e-mailu office@toleranciano.sk, resp. na tel. čísle 0908 766 758.

V mene našich obyvateľov vám ďakujeme!

TOLERANCIA n.o.

Tlačivá:

Vyhlasenie-o-poukazani-podielu-zaplatenej-dane-z-prijmov-fyzickej-osoby EDIT

Potvrdenie o zaplatení dane

Ďalšie informácie nájdete na stránke http://rozhodni.sk/poukazatel/tlaciva-na-poukazanie-2-z-dane/

 

Előző cikkAz árak felindultak
Következő cikkKaranténra vonatkozó szabályok
Juhos Ferenc
Tisztelt olvasók! Nagyon jól tudom, és ide Pintér Béla gondolatát hívom segítségül: „..hogy könnyű azon az úton járni, amin más is járt. Könnyű mosolyogni, ha visszanevetnek rád. Könnyű letenni a lantot csendesen. Indulj el, vállald a kihívásokat, fogadj el mindent, ne csak a könnyű dolgokat. Indulj el, s az éjszakák után, fényes nappal virrad rád. Indulj el, ne mondd, hogy messze még a cél, hogy eltűnt végleg szíved mélyéről a remény.” Ezzel a Pintér Béla gondolattal indulunk el. Az embernek hiába van több évtizedes tapasztalata az önkormányzás terén, minden nap új és új dolgok , lehetőségek várnak ránk. Nagyon régen volt már az 1989 –es esztendő, a változások esztendeje. Az elmúlt majd 30 esztendendő sok mindent adott, sok mindenre megtanított. Ebből 26 esztendő a változás után és 3 év a változás előtt önkormányzati szerepkörben. Három év ,,sima,, képviselőség, négy év képviselőként polgármesterhelyettes és utána 22 év polgármesterkedés. Közben tapasztalatokra tettem szert a szociális és egészségügyi ellátás terén. Rengeteg rászoruló emberrel találkoztam és sok esetben ott voltam a halállál küzdő beteg ágyánál. Nagyon szép 30 év , mertsokkal több volt benne a napsütés mint a borús nap. Egyszer minden véget ér csak nem mindegy milyen emlékek maradnak. Maradnak a szép emlékek és marad minden pillanat amelynek maradni kell. Maradnak a szemünk előtt fel –fel bukkanó néha megrázó képek. Nem bánkódom, hogy vége lett, örülök, hogy megtörtént. Azért, hogy a számok ne tévesszenek meg senkit, az elmúlt több mint két év a Galánta-i járásási hivatalhoz kötődik. Mondhatok bármit, de nem tudok és nem is akarok teljesen elaszakadni az önkormányzatoktól és az őket terhelő gondoktól. Ebben szeretnék és többedmagammal szeretnénk segíteni ezzel a próbálkozással is. Mindig a mából indulunk a holnap felé, de csak holnap tudunk visszatekinteni a mára. A napok, az évek pedig csak múlnak és múlnak, az élet rövidülésével a tapasztalatok pedig sokasodnak. Az elmúlt több mint 30 esztendőben bejárt út tapasztalatai remélem segítségül lehetnek másoknak is. Ezekkel a gondolatokkal kívánom mindenkinek, hogy az egésszség az egyik a szerencse pedig mindig a másik kezüket szórítsa és így együtt járják minden nap a világot. Tisztelettel Juhos Ferenc