Tisztelt látogató, kedves olvasó!

0
385

Tisztelettel köszöntöm a ma egy éves honlapunkon!

Megtiszteléssel tölt el, ha az emberek figyelik a történéseket, és a helyi események érdeklődő megfigyelői írtam ezt pontosan egy évvel ezelőtt. Igen megtiszteléssel és örömmel tölt el, hogy figyeleik az eseményeket, napi történéseket.
Az eltel egy évben tisztelettel vettem tudomásul, hogy figyelték a honlapon megjelent írásokat, bejegyzéseket egyaránt. Az eltelt időszakban kerek száz feltöltés került a honlapra . Minden relatív, tehát ez a szám is, hiszen lehetett volna több is vagy talán kevesebb is. Számunkra tényleg nem az számít, hogy minél több írás, jegyzet kerüljön fel. Az számít, hogy az egyes bejegyzések valamire reagáljanak, valakinek választ adjanak. A riportok pedig visszadjanak valamit az életből,szinesítsék az oldalt.
Tisztelt látogató, kedves olvasó!
Külön örömmel tölt el , hogy az oldalt látogatók száma elérte a 10 000-et. A írásokat igyekeztem úgy megfogalmazni, hogy azzal ne bántsam a másikat, de azért véleményemet világosan tükrözze. A riportok készítése pedig külön élmény volt, hiszen élő egyenes adásban jöttek a néha nem is várt válaszok.
Az induláskor azt írtam, hogy honlapunkkal segíteni szeretnénk még jobban megismertetni az önkormányzatoknak a társadalomban elfoglalt helyét. Az első év is talán erről szólt, csak kicsit másképp. Ezt szeretnénk folytatni és kiszélesíteni a csapatot, hogy még több információ jusson el Önökhöz.
A ,, kicsi gyermek,, egy éves lett, reméljük a Jó Isten ad erő és egészséget, hogy a másodkat is megérje.
Köszönjük, hogy meglátogatta honlapunkat és remélem a jövőben is figyeli a ,, kisgyermek,, növekedését.
Mindenkinek kívánunk további jó erőt, egészséget és további sikeres napokat.
További hasznos böngészést és időtöltést kívánunk mindenkinek !

Vážení návštevníci vítame Vás na našej webstránke
Vytvorením tejto internetovej stránky Vám chceme priblížiť niektoré obecné diania, chceme priblížiť životné príbehy, ale z iného uhla. Články, reportáže úzko súvisia so životom našich ľudí.
Počas uplynulého roka viacerí pravidelne navštevovali našu stránku a čítali články, reportáže a ostatné dokumenty a písomnosti. Všetko je relatívne čo sa týka aj počet článkov zavesených na našej stránke. Pre nás nie sú podstatné vysoké čísla, ale je podstatné čí ľudia vôbec navštevujú a čítajú naše články a reportáže . Napísal som niekoľko reportáží o známych osobnostiach ale aj o obyčajných ľuďoch. Bolo mi cťou že som mohol ešte viac poznať niektorých ľudí, ktorí hovorili aj o sebe, aj o svojich životných príbehov.
Vážení čitatelia, Vážení návštevníci!
Ak si prelistujete naše stránky, pevne veríme že dozviete sa aj niečo nové, dozviete čo sa deje aj okolo nás.
Všetkým ďakujeme za návštevu na našej stránke a prajeme veľa zdravia!
Prajeme Vám príjemne strávený čas na našej web stránke.

Előző cikkA SÍRUNK MEGÁSVA, CSAK KI TESZ RÁ VIRÁGOT
Következő cikkSzabó Vilmos Magyarország egykori külügyi államtitkára Kérdések és válaszok
Juhos Ferenc
Tisztelt olvasók! Nagyon jól tudom, és ide Pintér Béla gondolatát hívom segítségül: „..hogy könnyű azon az úton járni, amin más is járt. Könnyű mosolyogni, ha visszanevetnek rád. Könnyű letenni a lantot csendesen. Indulj el, vállald a kihívásokat, fogadj el mindent, ne csak a könnyű dolgokat. Indulj el, s az éjszakák után, fényes nappal virrad rád. Indulj el, ne mondd, hogy messze még a cél, hogy eltűnt végleg szíved mélyéről a remény.” Ezzel a Pintér Béla gondolattal indulunk el. Az embernek hiába van több évtizedes tapasztalata az önkormányzás terén, minden nap új és új dolgok , lehetőségek várnak ránk. Nagyon régen volt már az 1989 –es esztendő, a változások esztendeje. Az elmúlt majd 30 esztendendő sok mindent adott, sok mindenre megtanított. Ebből 26 esztendő a változás után és 3 év a változás előtt önkormányzati szerepkörben. Három év ,,sima,, képviselőség, négy év képviselőként polgármesterhelyettes és utána 22 év polgármesterkedés. Közben tapasztalatokra tettem szert a szociális és egészségügyi ellátás terén. Rengeteg rászoruló emberrel találkoztam és sok esetben ott voltam a halállál küzdő beteg ágyánál. Nagyon szép 30 év , mertsokkal több volt benne a napsütés mint a borús nap. Egyszer minden véget ér csak nem mindegy milyen emlékek maradnak. Maradnak a szép emlékek és marad minden pillanat amelynek maradni kell. Maradnak a szemünk előtt fel –fel bukkanó néha megrázó képek. Nem bánkódom, hogy vége lett, örülök, hogy megtörtént. Azért, hogy a számok ne tévesszenek meg senkit, az elmúlt több mint két év a Galánta-i járásási hivatalhoz kötődik. Mondhatok bármit, de nem tudok és nem is akarok teljesen elaszakadni az önkormányzatoktól és az őket terhelő gondoktól. Ebben szeretnék és többedmagammal szeretnénk segíteni ezzel a próbálkozással is. Mindig a mából indulunk a holnap felé, de csak holnap tudunk visszatekinteni a mára. A napok, az évek pedig csak múlnak és múlnak, az élet rövidülésével a tapasztalatok pedig sokasodnak. Az elmúlt több mint 30 esztendőben bejárt út tapasztalatai remélem segítségül lehetnek másoknak is. Ezekkel a gondolatokkal kívánom mindenkinek, hogy az egésszség az egyik a szerencse pedig mindig a másik kezüket szórítsa és így együtt járják minden nap a világot. Tisztelettel Juhos Ferenc